Alfonz

Hídlap

Csőtörés történt az esztergomi Kálvária úton

Csőtörés történt az esztergomi Kálvária úton, a Szent Rozália kápolna közelében. Az Északdunántúli Vízmű Zrt. szakemberei már a helyszínen vannak és dolgoznak a probléma megoldásán. A megsérült vezetékből utcára szivárgott a víz, amely a Terézia úton keresztül egészen a Simor János utcai kereszteződésig folyt el.

Hirdetések

A közelmúltban csőtörés miatt Esztergom több utcájában is találkozhattunk a szolgáltató szakembereivel. Először a Bánomi út és az Esze Tamás utca kereszteződésében, majd néhány nappal később az Irinyi János utcai kereszteződésénél is megbontották az útburkolatot. Akkor néhány nap alatt elhárították a problémát és újraaszfaltozták a rövid szakaszokat.

Előző hézen egy olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a Fürdő Szálló mellett ömlik a víz az egyik tűzcsapból. Kisvártatva az ÉDV Zrt. szakemberei is megérkeztek, akik munkagépekkel feltörték az útburkolatot és elkezdték a sérült szakasz feltárását.

Az augusztus 7-i csőtöréssel kapcsolatban felhívtuk a szolgáltatót is, de egyelőre nem reagáltak megkeresésünkre. Amennyiben választ kapunk, azt egy újabb cikkben közöljük.

Hirdetések
  • Szűk körben emlékeztek meg Esztergom felszabadításáról

    Minden októberben megemlékeznek Esztergomban III. Sobieski János lengyel királyról, illetve a törökök városból való kiűzésének időpontjáról. Idén a vírushelyzet miatt szerény körülmények között hajtottak fejet a dicső győzelem emléke és a hős uralkodó szobra előtt.

    Hídlap
  • Héregnél kapcsolták le az annavölgyi gyorshajtót

    Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett az az annavölgyi lakos, akit október 29-én Héregnél állítottak meg a tatabányai járőrök – írja a police.hu A 24 éves férfi a megengedett 50 kilométer/órás tempó helyett 96 kilométer/órával száguldozott.

    Hídlap