Nárcisz

Hídlap

Félreállították és megrongálták az őket megelőző BMW-t

Rongálás miatt indult büntetőeljárás egy 25 éves férfi és egy 16 éves lány ellen, akik július 5-én megrongálták az őket megelőző személygépkocsit. A rendőrség tájékoztatása szerint a sértett az esetet követően feljelentést tett az Esztergomi Rendőrkapitányságon, majd kihallgatták a tokodaltárói lakosokat.

Hirdetések

Az elkövetők az ominózus napon Esztergom utcáit járták, amikor egy BMW típusú személyautó megelőzte őket. A 25 éves sofőr ettől vérszemet kapott és a kocsi után eredt, majd folyamatos fényjelzést adott az őket megelőző járműnek. A tokodaltárói férfi visszaelőzött és megállt a BMW előtt. Ki is szállt, hogy kérdőre vonja a másik autó vezetőjét, aki szerinte előzéskor túl közel haladt el mellettük.

A BMW sofőrje a megállást követően elindult, ekkor a 25 éves férfi ráütött a kocsi motorháztetejére, míg a 16 éves lány szerszámmal dobta meg a kocsi jobb oldalát. A rendőrők azonosították őket, a tokodaltárói páros tagjai kihallgatásuk közben beismerték a bűncselekményt.

(Forrás: police.hu)
(Borítókép illusztráció: pixabay.com)

Hirdetések
  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap