Dömötör

Hídlap

Pályakarbantartást végeznek az Esztergom-Almásfüzítő vasútvonalon

Augusztus 24-től szeptember 1-ig az Esztergom-Kertváros – Almásfüzítő vasútállomások között pályakarbantartási munkálatokat végeznek, emiatt a 4-es számú vasútvonalon a vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek majd. A MÁV tájékoztatása szerint szeptember második hétvégéjén is megváltozik a menetrend.

Hirdetések

Szeptember 7-től 8-ig, Almásfüzítő – Almásfüzítő felső állomások között dolgoznak majd a pályakarbantartó munkások. Emiatt az Esztergom – Almásfüzitő – Komárom vasútvonalon a 32912 sz. vonat, vagyis a reggel 7 órakor Esztergomból induló szerelvény módosított menetrend szerint közlekedik. A hirdetmény itt érhető el.

(Borítókép: iho.hu)

Hirdetések
  • Az esztergomi futballklub több stábtagja is karanténba került

    A stábtagok közül többen is karanténba kerültek, ezért elmaradnak az edzések, illetve a mérkőzések – közölte hivatalos oldalán az FC Esztergom. A vírus megállítása érdekében másfél hétig zárva lesz a futball centrum is. A klub közleményét változatlan formában tesszük közzé. „Kedves Szülők , Játékosok! Sajnálattal közöljük, hogy stábtagjaink közül többen is karanténban vannak jelenleg. A …

    Hídlap