Csaba

Hídlap

Kiütötte az MTK a Dorogot

Kijózanító, négygólos vereséget szenvedett a Dorogi FC csapata a Merkantil Bank Liga harmadik fordulójában. Az augusztus 11-i találkozón a bombaformában lévő hazai csapat fogadta a tavaly még élvonalban szereplő MTK-t, amely négyszer mattolta a dorogi védelmet.

Hirdetések

A tikkasztó hőség ellenére több száz néző látogatott ki a Buzánszky Jenő Stadionba, hogy megtekintse a Dorog-MTK találkozót. Már a harmadik percben helyzetbe kerültek a vendégek, igaz akkor még nem találták el a kaput. A 13. percben szabadrúgáshoz jutott az MTK, Bognár pedig 17 méterről a hálóba csavarta a labdát és ezzel megszerezte a vezetést. A 24. percben megsérült Mursits Roland: a dorogi hálóőr összeütközött Lencse Lászlóval, a kék-fehérek játékosával, emiatt pedig nem tudta tovább vállalni a játékot.

A pihenő követően magasabb fokozatra kapcsolt a vendég alakulat, hiszen a 48. percben újabb gólt szereztek. Bár a Dorog mindent megtett, az 58. percben Bognárt nem tudták szerelni a 16-oson belül és néhány cselt követően a hosszú oldalra pörgette a labdát, Lencse pedig élt is a lehetőséggel és a hálóba juttatta a játékszert.

A harmadik MTK gól megadta a kegyelemdöfést, és öt perccel később Zuigéber révén megszületett a találkozó negyedik, egyben utolsó gólja. A mérkőzést 10 emberrel fejezte be a Dorog, hiszen Dlusztus Andrást a 78. percben kiállították.

Legközelebb augusztus 18-án, 17:30-kor Vácon lép pályára a Dorog.

(borítókép: Hegedüs Gábor/MTK Budapest)

Hirdetések
  • Fejbe lőttek egy erdészt Nagybörzsönyben

    Július 3-án este vadászbaleset történt a Szobi járásban található Nagybörzsönyben. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

    Hídlap
  • Családi napon avatták fel a máriahalmi teret

    A július 4-én családi nap keretében avatták fel a park melletti teret, melyet a Belügyminisztérium pályázatán elnyert 12 millió forint támogatásból, illetve önkormányzati forrásból újítottak fel. Dr. Völner Pál örömtelinek nevezte, hogy a helyi közösség kitartása révén egy ilyen fontos fejlesztéssel gyarapodhat.

    Hídlap