Az FC Esztergom is csatlakozik a Futball Éjszakájához

Az FC Esztergom is csatlakozik "A Futball Éjszakája" nevű országos rendezvényhez, melyet szeptember 6-án immár második alkalommal rendeznek meg. A sportklub futball centrumában 16:30-tól egészen 22 óráig várják a labdarúgás szerelmeseit, akik izgalmas és változatos programokon vehetnek részt.

Az FC Esztergom is csatlakozik “A Futball Éjszakája” nevű országos rendezvényhez, melyet szeptember 6-án immár második alkalommal rendeznek meg. A sportklub futball centrumában 16:30-tól egészen 22 óráig várják a labdarúgás szerelmeseit, akik izgalmas és változatos programokon vehetnek részt.

A program egy sajtótájékoztatóval kezdődik el, ahol lehetőség lesz interjút és fotókat készíteni, majd történeti kiállítást nyitnak meg, amelyen megismerhetjük az esztergomi futball históriáját. Az Aulában 17:30-tól bárkiből vezérszurkoló várhat, a fanatikusok pedig a megfelelő arcfestést is elkészíthetik maguknak.

18 órától stadionbejárásra invitálják az érdeklődőket, akiknek lehetőségük lesz arra is, hogy elkészítsék életük fotóját a sajtófalnál (ez a program regisztrációhoz kötött, maximum húsz fő vehet részt rajta.) 18:30-tól az Esztergomi Vasas Öregfiúk csapata idézi fel a múltat, majd az újabb stadionbejárás után 19 órától Scherer Gábor játékosmegfigyelő, majd 19:30-tól Kun Imre kapusedző hivatását ismerhetjük meg.

Az aula mellett található pályákon párhuzamosan zajlanka majd a program. A palánkos pályán a fél órás szabad focik mellett 17:30-18:30, majd 19:00-20:00 között Coerver-edzést tartanak, mely különleges készségfejlesztő feladatokat is tartalmaz majd.

A kézilabda pályán 17:30-tól kapusedzés, majd délután 6 órától 11-es rúgó verseny rendeznek. 18:30-tól felnőtteknek tartanak edzést, majd a későbbiekben lesz dekázós verseny és üres kapuba passzolás is. A műfüves pályán 17-20 óra között kispályás műfüves labdarúgó bajnokság lesz, melyre nyolc csapat jelentkezését várják. Az udvaron 17 órától bárki megismerheti és a bemutató után is kipróbálhatja a Teqball nevű sportágat, melyet egy különleges asztalon játszanak.

“A Futball Éjszakája” rendezvény fénypontjaként villanyfényes gálamérkőzést rendeznek. 20 órától az Esztergomi Öregfiúk a DAC Öregfiúkkal szemben lépnek pályára. Nagy csatákra, pazar cselekre és szép találatokra számíthatunk. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a programok csak a rendezvény logójával ellátott karszalaggal látogathatók, melyet elővételben a Futball Centrumban lehet megvásárolni.

További információk itt érhetők el.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!