Új burkolatot kap a pilisszentléleki bevezető út, valamint a 111-es út kertváros és Esztergom közötti szakasza

Felújítják a Pilisszentlélekre vezető utat, illetve a 111-es főút Esztergom és Esztergom-Kertváros közötti szakaszát - jelentette be Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje a közösségi oldalán. A város turizmusáért felelős miniszteri biztos ismertette, hogy a kopóréteg cseréje mintegy 3,5 kilométernyi útszakaszt érint.

Felújítják a Pilisszentlélekre vezető utat, illetve a 111-es főút Esztergom és Esztergom-Kertváros közötti szakaszát – jelentette be Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje a közösségi oldalán. A város turizmusáért felelős miniszteri biztos ismertette, hogy a kopóréteg cseréje mintegy 3,5 kilométernyi útszakaszt érint.

Hernádi Ádám a bejegyzésében azt írja, hogy a napokban egyeztetett Szilvai József Attilával, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatójával, akivel arra a közös nevezőre jutottak, hogy mind turisztikai, mind pedig fejlesztéspolitikai szempontból fontosnak tartják az Esztergomba bevezető utak minőségét, illetve hosszútávú állagmegóvásukat. A pilisszentléleki városrész felé közlekedők már láthatják az előkészületi munkálatokat.

“Részemről ezt közös sikernek könyvelem el, de csak kezdetnek tekintem. Mert nekünk Esztergom az első!” – fogalmazott bejegyzésében.

(Forrás: Hernádi Ádám Facebook oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!