Magyar Kupa főtáblájára jutott a Sárisápi BSE

A Kecskéd elleni 4:0-ás hazai sikerével biztossá vált, hogy tavaly után ismét a Magyar Kupa főtáblájára került a megyei első osztályban szereplő Sárisápi BSE csapata - olvasható a klub közösségi oldalán. Karcagi Pál tanítványai Esztergom és Bábolna után újabb bajnokságbeli riválisuk ellen könyvelhettek el sikert.

A Kecskéd elleni 4:0-ás hazai sikerével biztossá vált, hogy tavaly után ismét a Magyar Kupa főtáblájára került a megyei első osztályban szereplő Sárisápi BSE csapata – olvasható a klub közösségi oldalán. Karcagi Pál tanítványai Esztergom és Bábolna után újabb bajnokságbeli riválisuk ellen könyvelhettek el sikert.

A találkozó első perceiben a vendégek irányították a játékot és úgy tűnt, hogy igen nehéz mérkőzés vár a Sárisápra. Azonban a 16. percben megítélt és Sándor Gábor kapus (!) által értékesített büntető valósággal sokkolta a Kecskéd csapatát. Ezt követően a Sárisáp akarata érvényesült, a vendégek pedig egyre idegesebben játszottak. A második félidőben két kecskédi játékost is idő előtt a zuhanyzóba küldtek, a megfogyatkozott csapat pedig összezuhant, a játékosok gyakorlatilag egy pontos passzt nem tudtak kivitelezni. A 72. percben Szabó Márk révén már 2:0-ra vezetett a Sárisáp, egy jobboldali beadást követően a kecskédi Kucsera László 81. percben esett öngóljával már három találattal ment a hazai alakulat.

Az i-re végül Sándor Péter tette fel a pontot, aki a 87. percben volt eredményes, ezzel 4:0-ra győzték le a Kecskédet és kivívták a jogot, hogy újra a Magyar Kupa főtábláján szerepeljenek. A Sárisáp derekasan küzdött, Kopányi Ádám pedig szó szerint a vérét adta a győzelemért, hiszen a találkozón fejsérülést szenvedett (szinte végig kötéssel a fején játszott), a hajrában pedig le is cserélték a vérző játékost.

A főtábla első körének sorsolása szeptember 9-én 11 órakor tartják az MLSZ székházában, ahol akár NB1-es ellenfelet is kaphat a Sárisáp.

(Fotó: beküldött kép)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!