Nárcisz

Hídlap

Vádat emeltek a marihuánát fogyasztó férfival szemben

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a büntetett előéletű, más ügyben azonban jogerős szabadságvesztést töltő férfival szemben, aki tavaly október 27-én Lábatlanon marihuánát tartott magánál és melyből fogyasztott is. Az előállítása után vizeletéből kimutatták a kábítószert.

Hirdetések

A vádlottnál az ominózus napon 0,19 grammnyi, el nem használt marihuánát tartalmazó kábítószert is találtak. Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratában indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság ezt a büntetőügyet egyesítse a vádlott korábbi büntetőügyéhez, melyet könnyű testi sértés és garázdaság vétségnek elkövetése miatt nyújtott be az Esztergomi Járási Ügyészség.

A vádiratban a járási ügyészég arra is indítványt tett, hogy a vádlottal szemben a járásbíróság 1 év 1 hónap 15 nap középmértéket el nem érő, börtön fokozatú szabadságvesztés szabjon ki, tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától, valamint a vádlottól lefoglalt kábítószert kobozza el.

(Borítókép: veol.hu)

Hirdetések
  • Hétfőtől a szórakozóhelyeken is viselnünk kell a maszkot

    A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Facsemetéket ültettek el Dömösön

    Október 28-án, szerdán ültették el Dömösön, a falu központjában ültették el azokat a facsemetéket melyeket az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában nyert el a községi önkormányzat. A feladatokból Szentpéteri Sándor erdőkért felelős helyettes államtitkár és dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője is szerepet vállalt.

    Hídlap