Irritáló szert fújtak a játszótéren tartózkodókra Esztergomban

Augusztus 23-án, eddig ismeretlen okokból valaki az ablakából gázspray-t (paprika, vagy bors) fújt az esztergomi Aradi téri játszótéren tartózkodókra - írja H. Diána a közösségi oldalán. A hölgy megjegyzi, hogy az irritáló szer hatására köhögni, öklendezni kezdtek a kicsik, akiket azonnal elvittek a helyszínről.

Augusztus 23-án, eddig ismeretlen okokból valaki az ablakából gázspray-t (paprika, vagy bors) fújt az esztergomi Aradi téri játszótéren tartózkodókra – írja H. Diána a közösségi oldalán. A hölgy megjegyzi, hogy az irritáló szer hatására köhögni, öklendezni kezdtek a kicsik, akiket azonnal elvittek a helyszínről.

Az eredeti poszt alatt jegyezte meg az egyik lakos, hogy a gangon teregetés közben figyelt fel a fulladozó gyermekekre, majd ő maga is köhögni kezdett, ezért inkább visszament a lakásába. H. Diána azt írja, hogy a rendőrséget is értesítették az esettel kapcsolatban. A történtekkel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot is. Amennyiben választ kapunk, azokat egy újabb cikkben közöljük.

(Borítókép: pecsma.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!