Megrongálták a sárisápi görparkot

Megrongálták a sárisápi Orangeramp pályát - olvasható a település közösségi oldalán. Az ismeretlek elkövetők filcekkel rajzolták és festékszórókkal fújták össze a parkban található eszközöket. Az önkormányzat várja azon személyek jelentkezését, akik információkkal rendelkeznek a rongálással kapcsolatban.

Megrongálták a sárisápi Orangeramp pályát – olvasható a település közösségi oldalán. Az ismeretlek elkövetők filcekkel rajzolták és festékszórókkal fújták össze a parkban található eszközöket. Az önkormányzat várja azon személyek jelentkezését, akik információkkal rendelkeznek a rongálással kapcsolatban.

“A legkisebbek itt gurulják az első métereiket, a profi srácok hatalmasakat ugrálnak… Sokan szívesen töltik itt szabadidejüket. Jó, hogy van nekünk.” – írja az önkormányzat a 2014-ben, egy pályázat segítségével és helyi fiatalok kétkezi munkájával létrejött pályával kapcsolatban. Azonban vannak, akiknek mindez semmit sem ér, ugyanis összefirkálták és lefújták az eszközöket.

Azonban nem mindenki örül a fejlesztésnek: a rajzok és figurák alapján fiatalokról lehet szó, akik minden bizonnyal viccesnek találták a rongálást. A rámpákon egyaránt megtalálható az Instagram és a Youtube logója is, továbbá számtalan, trágár mondat és kifejezés is.

A lakosok a polgármesteri hivatalban személyesen, vagy a Sárisáp.hu nevű Facebook oldalnak küldött üzenetben mondhatják el, hogy mit tudnak az esettel kapcsolatban.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!