Kislányt sodort el egy autós a dorogi uszodánál

Kislányt sodort el egy autós augusztus 30-án, péntek délután Dorogon, a Nipl Stefánia Uszodánál - írja a Dorogi-medence. A hírportál rendőrségi információkra hivatkozva azt írja, hogy a gyermek átszaladt az úttesten, a "találkozás" következtében pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kislányt sodort el egy autós augusztus 30-án, péntek délután Dorogon, a Nipl Stefánia Uszodánál – írja a Dorogi-medence. A hírportál rendőrségi információkra hivatkozva azt írja, hogy a gyermek átszaladt az úttesten, a “találkozás” következtében pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Értesüléseink szerint a kislányt elütő autós a Mária utca irányába akart haladni. A kislány kellő körültekintés nélkül lépett az úttestre és gyakorlatilag oldalról futott neki az autónak, tehát a kocsi nem elgázolta, hanem elsodorta őt. Úgy tudjuk, hogy a mentők a helyszínen ellátták a horzsolásokat szenvedett kislányt.

Az Iskola és Köztársaság út kereszteződésében nap mint nap jelentős forgalom halad át. Az elmúlt években többször történt baleset az utcák találkozásánál, a járdát szegélyező, zöld színű láncos korlátok eltűnése is ezzel gyakorlatilag ezzel magyarázható, hiszen a legtöbbet a padkára felfutó járművek törtek ki.

Az Iskola utca továbbá arról híres, hogy korábban fekvőrendőr lassította a forgalmat, az útburkolat felújítása után viszont csak sebességlassító táblákat helyeztek el. Tavasszal előfordult, hogy 80-90 kilométer/órás sebességgel is végighaladt egy autós a rövid útszakaszon, veszélyeztetve ezzel az iskolások és óvodások biztonságát. Nagy felháborodást váltott ki az eset, majd a dorogi rendőrök egy ideig razziáztak is a környéken és több gyorshajtót is elfogtak.

(Forrás: Dorogi-medence)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!