Lőrinc

Hídlap

Szalagkorlátnak ütközött egy motoros a bajnai szerpentinen

Lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött egy motorkerékpáros augusztus 31-én, szombaton délután a 1119-es úton. Úgy tudjuk, hogy a motoros Héreg felől közlekedett Bajna felé, majd a szerpentinen túljutva az utolsó kanyarban felborult. A sérült sofőrt a mentők kórházba szállították.

Hirdetések

A Bajna és Héreg közötti szerpentinen gyakran történnek balesetek, az útburkolat felújítása pedig csak tovább rontott a helyzeten. A Dorogi Rendőrkapitányság rendőrei 2018-ban figyelemfelhívó táblákat helyeztek el azzal a szándékkal, hogy megelőzzék a tragikus motorbaleseteket.

Az augusztus 31-i baleset helyszínén a mintegy másfél órán keresztül helyszíneltek a rendőrök, a forgalom fél pályán, rendőri irányítás mellett haladt. A motoros minden bizonnyal nem rendelkezett kellő helyismerettel, így nem volt tisztában annak, hogy mekkora sebességgel lehet biztonságosan bevenni a kanyart.

(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések
  • Idegenben győzte le a Debrecent a Dorog

    Bár az első fordulóban a Pécstől kikapott, a Soroksár után a DEAC csapatát is legyőzte a Dorogi FC a Merkantil Bank Ligában. Így a hat ponttal rendelkező „Bányász” jó formában várhatja a Nyíregyháza Spartacus elleni találkozót.

    Hídlap
  • Elhunyt Györe Lajos mesteredző

    A család mély fájdalommal tudatta, hogy 73. életévében elhunyt Györe Lajos mesteredző – közölte a waterpolo.hu. Nem csak tréneri, hanem játékos pályafutását is sikerek övezték, emellett edzői munkájával segítette a dorogi Új-Hullám Sportegyesületet is.

    Hídlap