Agresszív kutya miatt indult el késve a vonat Esztergomból

Vonatra szállt kutya miatt jelentős késéssel közlekedik az esztergomi vasútállomásról eredetileg 6:04-kor induló szerelvény - írják az utasok a 10-es út nevű Facebook csoportban. A Mávinform tájékoztatása szerint rendőri intézkedés miatt várható hosszabb menetidő.

Vonatra szállt kutya miatt jelentős késéssel közlekedik az esztergomi vasútállomásról eredetileg 6:04-kor induló szerelvény – írják az utasok a 10-es út nevű Facebook csoportban. A Mávinform tájékoztatása szerint rendőri intézkedés miatt várható hosszabb menetidő.

Az utasok közül többen is megjegyezték, hogy egy nagyobb testű, fehér, göndör szőrű kutya szállt fel a G72-es jelzésű vonatra és olyan jól érezte magát rajta, hogy nem is akart leszállni. Voltak, akik megpróbálták megsimogatni, az állat viszont állkapocs csattogtatással jelezte, hogy nem vágyik törődésre.

Egy rossz minőségű fotót is kaptunk a kutyáról, amely alapján nem tűnik agresszívnek, de a vonaton tartózkodók jobbnak látták kihívni a hatóságokat. Úgy tudjuk, hogy a bliccelő ebet végül gyepmester segítségével szedték le a vonatról. A Vonatinfó alkalmazás szerint “rongálás miatt” késik a szerelvény, de nincsenek információink arról, hogy az állat bármilyen kárt csinált volna. Előfordulhat, hogy a hajnali viharban szökött el otthonról, a nyakörvvel is rendelkező házi kedvenc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!