Hosszabb menetidőre kell számítani az esztergomi és a szobi vasútvonalakon

Egy fa dőlt a felsővezetékre Rákosrendező vasútállomáson, emiatt a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Esztergom vasútvonalon is jelentős késésekre kell számítani. A MÁVINFORM közleménye szerint a zárlat miatt egy ideig nem közlekedtek a szerelvények Nyugati pályaudvar - Kőbánya-Kispest, valamint Rákospalota-Újpest között.

Egy fa dőlt a felsővezetékre Rákosrendező vasútállomáson, emiatt a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Esztergom vasútvonalon is jelentős késésekre kell számítani. A MÁVINFORM közleménye szerint a zárlat miatt egy ideig nem közlekedtek a szerelvények Nyugati pályaudvar – Kőbánya-Kispest, valamint Rákospalota-Újpest között.

17:45-kor újra feszültség alá helyezték a vezetéket és a vonatközlekedés is újraindult. A Vonatinfó alkalmazás szerint több mint 20 perccel növekedett meg a menetidő. A menetrend az esti órákra állhat helyre. A Prágából 11:30-kor indult nemzetközi vonat 17:31-re ért Szobra és azóta is ott vesztegel. 18:41-kor a Vonatinfó szerint a szerlvény 63 perc késéssel fog célba érni.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!