Aszfaltoznak a tokodaltárói Béke téren

Szeptember 3-án kezdődtek el a tokodaltárói Béke tér aszfaltozási munkálatai - olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. Arra kérik a lakosokat, hogy a munkálatok befejezéséig ne hajtsanak be járműveikkel az érintett területre. A munkálatok ütemezéséről bővebben tájékoztatják majd az utcában lakókat.

Szeptember 3-án kezdődtek el a tokodaltárói Béke tér aszfaltozási munkálatai – olvasható az önkormányzat közösségi oldalán. Arra kérik a lakosokat, hogy a munkálatok befejezéséig ne hajtsanak be járműveikkel az érintett területre. A munkálatok ütemezéséről bővebben tájékoztatják majd az utcában lakókat.

A képviselő-testület a júliusi rendkívüli ülésén döntött arról, hogy még ebben az esztendőben leaszfaltoztatja az utat. Bár több beruházás is lezajlott ebben az esztendőben a településen, az önkormányzat költségvetése lehetővé teszi a rövid útszakasz helyreállítását. A Facebook bejegyzésük alatt záporoztak a kommentek arról, hogy a lakosok szerint még melyik utcákban kellene felújítani az utakat. Voltak, akik arról érdeklődtek, hogy milyen következményekkel jár, ha az utcán található, rossz állapotban lévő fekvőrendőrt felvési.

Az önkormányzat közölte, hogy pályázatot nyújtottak be a Vajaskúti dűlő, a Balassi Bálint utca és a Bacsó Béla utca felújítására, az Illyés Gyula utca és az Iskola utca tekintetében pedig árajánlatot kért be a képviselő-testület.

(Fotó: Schubert János)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!