Állapotjavítás végeznek a Kis-Duna sétányon

Kerékpársáv kialakítása miatt végeznek állapotjavítási munkálatokat az esztergomi Kis-Duna sétányon - tudta meg a Régió TV Esztergom. Információik szerint a beruházás annak a projektnek a része, amelynek keretében kerékpárútat alakítanak ki a belváros és Esztergom-kertváros között.

Kerékpársáv kialakítása miatt végeznek állapotjavítási munkálatokat az esztergomi Kis-Duna sétányon – tudta meg a Régió TV Esztergom. Információik szerint a beruházás annak a projektnek a része, amelynek keretében kerékpárútat alakítanak ki a belváros és Esztergom-kertváros között.

Néhány nappal ezelőtt a városházától a Kis-Duna sétány felé haladva, szalaggal elkerített munkaterületekre lettünk figyelmesek. A felirat szerint a gázszolgáltató tevékenykedett az útszakaszon, ennek nyomán kerestük is a céget, de választ nem kaptunk. Az RTVE időközben megtudta, hogy a dolognak semmi köze a földgázhoz (a munkásoknak a terület kijelölésekor valószínűleg csak ilyen szalag állt a rendelkezésükre).

A stáb tagjai a munkálatokat ellenőrző szakembertől azt az információt kapták, hogy a Kis-Duna sétányon állapotjavítás céljából betömik a kátyúkat, kicserélik a régi vízelnyelőket és csatornafedeleket, hiszen a jövőben kerékpársávot alakítanak majd ki az utcán.

(Forrás: RTVE)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!