Felújítják a 111-es és a 11124-es számú utakat

Szeptember 9-től burkolat felújítási munkálatokat fognak végezni Esztergom közigazgatási területén - jelentette be közösségi oldalán Hernádi Ádám, a város turizmusáért felelős miniszteri biztos. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársaival a 111-es és az 11124-es számú úton találkozhatunk majd.

Szeptember 9-től burkolat felújítási munkálatokat fognak végezni Esztergom közigazgatási területén – jelentette be közösségi oldalán Hernádi Ádám, a város turizmusáért felelős miniszteri biztos. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársaival a 111-es és az 11124-es számú úton találkozhatunk majd.

A közút esztergomi mérnökségének tájékoztatása szerint szeptember 9-től október 11-ig bezárólag hétköznaponként 7 és 17 óra között dolgoznak majd a két útszakaszon. A tervek szerint Dorogot Esztergommal összekötő és nagy forgalmat lebonyolító 111-es főút 6-os kő és a Grante Zrt.-nél található vasúti átjáró közötti szakasza, valamint az 11124-es számú, Pilisszentlélekre vezető út újul meg. Hernádi Ádám egy korábbi bejegyzésében azt írta, hogy a sikeres egyeztetések eredményekint mintegy három és fél kilométer hosszan cserélnek kopóréteget az utakon.

A munkálatok ideiglenes forgalmi korlátozásokkal járnak majd, amelyek hétvégén is megmaradnak. A járművek lokálisan csak fél pályán haladhatnak majd, így arra kérik a közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek majd, hanem vegyék figyelembe az ideiglenesen kihelyezett jelzőtáblák jelzéseit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!