Kiderült, miért borult fel egy kisteherautó Dobogókő közelében

Felborult egy kisteherautó Dobogókő közelében, a Pilisszentlélek (és Esztergom) felé vezető úton - írtuk korábban. Azóta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól sikerült megtudnunk, hogy miért következett be a késő esti baleset Komárom-Esztergom és Pest megye határán.

Felborult egy kisteherautó Dobogókő közelében, a Pilisszentlélek (és Esztergom) felé vezető úton – írtuk korábban. Azóta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól sikerült megtudnunk, hogy miért következett be a késő esti baleset Komárom-Esztergom és Pest megye határán.

Vajta Szilvia sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy a 23 éves férfi nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, emiatt egy jobbra ívelő útkanyarulat után áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, majd az útról letérve felborult. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a járműben utazó személy ki tudott szállni. A szeptember 5-i baleset helyszínére a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a tehergépkocsit. A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!