Lőrinc

Hídlap

Kiderült, miért borult fel egy kisteherautó Dobogókő közelében

Felborult egy kisteherautó Dobogókő közelében, a Pilisszentlélek (és Esztergom) felé vezető úton – írtuk korábban. Azóta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól sikerült megtudnunk, hogy miért következett be a késő esti baleset Komárom-Esztergom és Pest megye határán.

Hirdetések

Vajta Szilvia sajtóreferens megkeresésünkre elmondta, hogy a 23 éves férfi nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, emiatt egy jobbra ívelő útkanyarulat után áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, majd az útról letérve felborult. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a járműben utazó személy ki tudott szállni. A szeptember 5-i baleset helyszínére a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a tehergépkocsit. A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Hirdetések
  • Idegenben győzte le a Debrecent a Dorog

    Bár az első fordulóban a Pécstől kikapott, a Soroksár után a DEAC csapatát is legyőzte a Dorogi FC a Merkantil Bank Ligában. Így a hat ponttal rendelkező „Bányász” jó formában várhatja a Nyíregyháza Spartacus elleni találkozót.

    Hídlap
  • Elhunyt Györe Lajos mesteredző

    A család mély fájdalommal tudatta, hogy 73. életévében elhunyt Györe Lajos mesteredző – közölte a waterpolo.hu. Nem csak tréneri, hanem játékos pályafutását is sikerek övezték, emellett edzői munkájával segítette a dorogi Új-Hullám Sportegyesületet is.

    Hídlap