Szociális tüzelőanyag vásárlására nyertek kormányzati támogatást a Szobi járás települései

Huszonhat, Pest megye 4. számú választókerületében található település nyert kormányzati támogatást a téli szociális tűzifa programban - jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője. Az elnyert összeg több mint harminchat millió forint.

Huszonhat, Pest megye 4. számú választókerületében található település nyert kormányzati támogatást a téli szociális tűzifa programban – jelentette be dr. Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője. Az elnyert összeg több mint harminchat millió forint.

Ötmilliárd forintot biztosít idén a kormány a szociális célú tüzelőanyag-programra – mondta Pogácsás Tibor önkormányzati államtitkár két hónappal ezelőtt egy budapesti sajtótájékoztatón, melyen arra is kitért, hogy az önkormányzatoknak, hogy a megvásárolt tüzelőanyagot legkésőbb február 17-ig szét kell osztaniuk a rászorulók között.

Pest megyében huszonhat településen örülhetnek a nehéz helyzetben lévő családok. A Szobi járásból Bernecebarátiba, Ipolydamásdra, Ipolytölgyesre, Kemencére, Kismarosra, Kóspallagra, Letkésre, Márianosztrára, Nagybörzsönybe, Szobra, Szokolyára, Vámosmikolára és Verőcére érkezik kormányzati támogatás.

(Borítókép: nagyvenyim.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!