Civil összefogással állították helyre a beszakadt tokodi utakat

Összefogtak a civilek és helyreállították a Tokod-Üveggyár településrészen az esőzések következtében beszakaszt út- és járdaszakaszokat - írja a Tokod-Együtt a Faluért oldal. A csapat egy vállalkozóval karöltve oldotta meg a Hunyadi János utca és a Határ út sarkán, valamint a Latinka Sándor közben tapasztalt problémákat.

Összefogtak a civilek és helyreállították a Tokod-Üveggyár településrészen az esőzések következtében beszakaszt út- és járdaszakaszokat – írja a Tokod-Együtt a Faluért oldal. A csapat egy vállalkozóval karöltve oldotta meg a Hunyadi János utca és a Határ út sarkán, valamint a Latinka Sándor közben tapasztalt problémákat.

A településrész lakói néhány héttel ezelőtt az interneten hívták fel a figyelmet arra, hogy előbb-vagy utóbb, de be fog szakadni a megsérült burkolat. A problémát észlelve az Együtt a Faluért csapata felkereste Czirkelbach Ferencet, a Bridgework Kft. tulajdonosát, aki készségesen a rendelkezésükre állt. A terepszemle után egyeztettek a javítási munkálatok mikéntjéről, majd a polgármesteri hivatal építésügyi előadójánal engedélyével el is végezték a szükséges felújítást.

Bánhidi László, az Együtt a Faluért nevében köszönetet mondott mindazoknak, akik hajlandóak voltak összefogni és tenni Tokodért. A fiatalok bizonyították, hogy az összefogás eredményeként nincs olyan probléma, amelyet nem oldhatnának meg.
(Forrás: Tokod-Együtt a Faluért)
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!