Lőrinc

Hídlap

Személygépkocsi borult fel a Dobogókői úti kereszteződésnél

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt szeptember 19-én, csütörtökön késő este az Esztergomi Ipari Parkban, a Dobogókői út és a Mátyás király úti körforgalomhoz vezető út kereszteződésénél. Meg nem erősített információk szerint a sofőr rosszullét miatt tért le az útról és hajtott árokba.

Hirdetések

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. A Dorogi-medence úgy tudja, hogy az egység kiérkezése előtt egy járókelő húzta ki az oldalára borult jármű sofőrjét a kocsiból. Ezt követően átvizsgálták és áramtalanították az autót. Úgy tudjuk, hogy a jármű vezetőjét kórházba szállították. Információink szerint akár nagyobb baj is történhetett volna, ugyanis a jármű csak néhány méterre állt meg az egyik gyár kerítésétől.

Szeptember 19-én további két baleset is történt a Dobogókőre vezető úton. A reggeli órákban szarvassal ütközött egy motoros, délután pedig villanyoszlopnak csapódott egy autó.

(Fotó: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Elhunyt Györe Lajos mesteredző

    A család mély fájdalommal tudatta, hogy 73. életévében elhunyt Györe Lajos mesteredző – közölte a waterpolo.hu. Nem csak tréneri, hanem játékos pályafutását is sikerek övezték, emellett edzői munkájával segítette a dorogi Új-Hullám Sportegyesületet is.

    Hídlap
  • Növényvédelmi munkákat végeznek Esztergomban

    Augusztus 9-től 15-ig ismételten növényvédelmi munkákat (vagyis kártevők irtását) végez a Relabor Kft. Esztergom közterületein. A tervek szerint a szakemberek permetezni fogják a Kis-Duna sétányon, illetve a Gesztenye fasoron található kőedényekbe ültetett egynyári növényeket.

    Hídlap