László

Hídlap

Személygépkocsi borult fel a Dobogókői úti kereszteződésnél

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt szeptember 19-én, csütörtökön késő este az Esztergomi Ipari Parkban, a Dobogókői út és a Mátyás király úti körforgalomhoz vezető út kereszteződésénél. Meg nem erősített információk szerint a sofőr rosszullét miatt tért le az útról és hajtott árokba.

Hirdetések

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. A Dorogi-medence úgy tudja, hogy az egység kiérkezése előtt egy járókelő húzta ki az oldalára borult jármű sofőrjét a kocsiból. Ezt követően átvizsgálták és áramtalanították az autót. Úgy tudjuk, hogy a jármű vezetőjét kórházba szállították. Információink szerint akár nagyobb baj is történhetett volna, ugyanis a jármű csak néhány méterre állt meg az egyik gyár kerítésétől.

Szeptember 19-én további két baleset is történt a Dobogókőre vezető úton. A reggeli órákban szarvassal ütközött egy motoros, délután pedig villanyoszlopnak csapódott egy autó.

(Fotó: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Sportparkot hoznak létre Dorogon

    Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

    Hídlap
  • Hetvenhárom éves ittas sofőrt kaptak el

    Szinte már heti szinten előfordul, hogy ittas sofőröket kapnak el a térségünkben szolgálatot teljesítő rendőrök. A police.hu tájékoztatása szerint most egy 73 éves alkoholos befolyásoltság alatt álló vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Az esztergomi járőrök augusztus 7-én, péntek délután igazoltatták a városban a sofőrt.

    Hídlap