Elavultság okozza a tokodaltárói közlekedési lámpa hibáit

Nagyon elavult a közlekedési lámpa vezérlőegysége, ezért a zavartalan működésére nincs garancia - olvasható a Tokodaltáró nevű Facebook oldalon József Attila utca és Tárna utca kereszteződésében található forgalmi berendezéssel kapcsolatban. Várhatóan két héten belül új vezérlőegységet telepítenek.

Nagyon elavult a közlekedési lámpa vezérlőegysége, ezért a zavartalan működésére nincs garancia – olvasható a Tokodaltáró nevű Facebook oldalon József Attila utca és Tárna utca kereszteződésében található forgalmi berendezéssel kapcsolatban. Várhatóan két héten belül új vezérlőegységet telepítenek.

Petrik József polgármester azt írja: a közlekedési lámpák működésével kapcsolatos problémák miatt egyeztetett a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársaival, akik megkezdték a hiba elhárítását. Nem ez az egyetlen jelenség, amely akadályozza a közlekedést. Az üzletsor elé gyakran parkolnak be magasabb járművek, amelyek kitakarják a lámpákat. Éppen ezért a vezérlőegység cseréje mellett a Tárna utca felőli oldalon kicserélik a főjelző oszlopát is, megszüntetve ezzel a balesetveszélyes szituációkat.

A közlekedési lámpa zavartalan működéséig munkanapokon reggel 7-8 között segítik a gyermekek úttesten történő átkelését .

(Forrás: Tokodaltáró oldal)
(Borítókép: Google Maps)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!