Lőrinc

Hídlap

Két autó ütközött össze a 117-es főút kereszteződésében

Két személygépkocsi ütközött össze szeptember 30-án, hétfőn este Esztergom-kertvárosban a 117-es főút és az 1117-es út kereszteződésében. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint elsőbbségadás elmulasztása miatt következett be a baleset.

Hirdetések

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes megkeresésünkre elmondta, hogy a vétkes sofőr a Puskás Tivadar utcában (benzinkút melletti útszakasz) haladt, majd figyelmen kívül hagyta az “Állj, elsőbbségadás kötelező jelzőtábla” jelzését és kihajtott a főútra. Ekkor a tőle jobbról, Kesztölc irányából szabályosan érkező személygépkocsival összeütköztek. Az anyagi káros balesetben személyi sérülés nem történt.

Hirdetések

  • Idegenben győzte le a Debrecent a Dorog

    Bár az első fordulóban a Pécstől kikapott, a Soroksár után a DEAC csapatát is legyőzte a Dorogi FC a Merkantil Bank Ligában. Így a hat ponttal rendelkező „Bányász” jó formában várhatja a Nyíregyháza Spartacus elleni találkozót.

    Hídlap
  • Elhunyt Györe Lajos mesteredző

    A család mély fájdalommal tudatta, hogy 73. életévében elhunyt Györe Lajos mesteredző – közölte a waterpolo.hu. Nem csak tréneri, hanem játékos pályafutását is sikerek övezték, emellett edzői munkájával segítette a dorogi Új-Hullám Sportegyesületet is.

    Hídlap