Családi szabadidő eltöltésével kapcsolatos elképzeléseiről beszélt Hernádi Ádám

Újabb videóval jelentkezett Hernádi Ádám, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje, melynek a családi szabadidő a témája. Ezt a témakört kiemelten fontosnak tartjuk a városi "komfortérzet" szempontjából - írja a városi turizmusért felelős miniszteri biztos a Facebook oldalán.

Újabb videóval jelentkezett Hernádi Ádám, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje, melynek a családi szabadidő a témája. Ezt a témakört kiemelten fontosnak tartjuk a városi “komfortérzet” szempontjából – írja a városi turizmusért felelős miniszteri biztos a Facebook oldalán.

Hernádi Ádám egy-egy rövid videóban mutatja be a lakosoknak Esztergom jövőjével kapcsolatos elképzeléseit, gondolatait.

“Az esztergomi családok minőségi szabadidő töltéséhez a családi- és szabadidős programokon keresztül vezet az út. Nagyon fontos, ahogy egy otthont sem, egy várost sem csak a felnőtteknek, hanem a gyermekeinknek is fejlesztünk.” – hallható a legújabb videójában. Hernádi Ádám arra is kitér, hogy a következő öt évben felülvizsgálják és szükség esetén felújítják a város játszóteret, továbbá újakat is szeretnének építeni, többek között Pilisszentlélek városrészben. A belvárosban emellett egy foglalkoztató házat is létrehoznak.

“A kerékpárutak és közutak kereszteződéseihez intelligens kerékpárjelző rendszert vezetünk be, mely megakadályozza az autók és kerékpárok összeütközését.” – fogalmaz a képviselőjelölt.

A videóban emellett arról is beszél, hogy a Duna-parton plázs szerű fürdőhelyet alakítanak ki, továbbá felújítják és látogathatóvá teszik a Kis-Strázsa-hegyi kilátót is.

(Borítókép: igom.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!