Emese, Sarolta

Hídlap

Piliscsévi lányt öltek meg Budapesten

Felismerhetetlen állapotban lévő lány holttestét találták meg szeptember 28-án Budapesten, a III. kerületi Ladik utcában – írta korábban az MTI. A Blikk megtudta, hogy az áldozat egy piliscsévi fiatal lány, akit 26 éves barátja ölhetett meg. A férfi jelenleg is börtönben ül, így nem volt nehéz megtalálniuk a rendőröknek.

Hirdetések

Szeptember 28-án több portál is megírta, hogy gyilkosság történt a Ladik utcában, ahol a Blikk szerint egy romos épületben hiányos öltözetben találták meg egy lány holttestét. Időközben megtudták, hogy az áldozat piliscsévi, a lap pedig fel is kereste a szülőket, akik elmondták, hogy nyomozók keresték fel őket szeptember 29-én.

Az anyuka sírva idézte fel a Blikknek, hogy a rendőrök azzal a hírrel kopogtak be hozzájuk, hogy megtalálták a lánya telefonját, igaz akkor még nem mondták, hogy milyen ügyben mentek ki a családhoz. Később DNS-mintát is kértek a hölgytől, majd kiderült, hogy a lánya telefonja a holttest mellett volt, és az azonosításhoz volt szükség a DNS-re.

A család ekkor még reménykedett, hogy a lányuk telefonja lopás útján került a Ladik utcába, de október 2-án érkezett a hír, hogy az áldozat és az anyuka DNS mintája egyezik. A rendőrség egy 26 éves budapesti férfit, az áldozat büntett előéletű barátját gyanúsítja a gyilkossággal, aki jelenleg is börtönben ül.

A 26 éves férfit szeptember 24-én a XIII. kerületben állították elő a rendőrök, ugyanis igazoltatás közben hamis adatokat közölt magáról. A személyazonosság tisztázása során kiderült, hogy a Tatabányai Járásbíróság lopás és magánlaksértés miatt körözi őt, ezért őt a gyilkost a Győr-Moson-Sopron megyei büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A fiatal lányt halála előtt bántalmazták, megbecstelenítették. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalok egy ideig a lány szüleiknél laktak. A fiú erőszakos volt, a család miután megtudta, hogy körözik, arra kérték, adja fel magát. Ehelyett a pár eltűnt és mostanáig nem tudtak semmit a hollétükről.

(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)
(Forrás: Blikk, MTI, police.hu)

Hirdetések

  • Négy felkészülési mérkőzést játszik a Dorogi FC

    Az NBI-es tagságát a Debrecen ellen megőrző Paksi FC-vel is összecsap a felkészülési időszak alatt a Dorogi FC. A másodosztályban vitézkedő alakulatnál június 29-én kezdődtek el az alapozó edzések. Sitku Illés a mezt ingre cserélte, de további játékosmozgás várható még a nyáron.

    Hídlap
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap