Emese, Sarolta

Hídlap

Háromszor vezette ittasan segédmotorját a kesztölci férfi

Háromszor érte tetten a rendőrség azt a kesztölci férfit, akivel szemben kétrendbeli ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség. A peches sofőr nem először szegült szembe a törvénnyel, hiszen korábban lopás miatt közmunkára is ítélték.

Hirdetések

A vádlott három alkalommal is enyhén ittas állapotban vezette segédmotorját: először augusztus 3-án délután 15 órakor a dorogi Bécsi úton, másfél órával később pedig a Csolnoki úton kapták el őt. A férfi ezután augusztus 19-én, az esti órákban a kesztölci Szent István utcán futott bele a rendőrökbe.

A vádlott büntetett előéletű, hiszen 2014-ben lopás vétsége miatt 250 óra közérdekű munka büntetésre ítélte a bíróság. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre és a közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélje az elkövetőt.

Hirdetések

  • Négy felkészülési mérkőzést játszik a Dorogi FC

    Az NBI-es tagságát a Debrecen ellen megőrző Paksi FC-vel is összecsap a felkészülési időszak alatt a Dorogi FC. A másodosztályban vitézkedő alakulatnál június 29-én kezdődtek el az alapozó edzések. Sitku Illés a mezt ingre cserélte, de további játékosmozgás várható még a nyáron.

    Hídlap
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap