Emese, Sarolta

Hídlap

Árokba csapódott egy személygépkocsi az esztergom-kertvárosi benzinkútnál

Két személygépkocsi ütközött össze október 8-án, kedden reggel a 117-es út és az 1117-es út kereszteződésében. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az egyik jármű, egy Suzuki Vitara az esztergom-kertvárosi OMV kút melletti árokba csapódott, míg a másik az úttesten maradt.

Hirdetések

A Waze live térképe még a Rutin alkalmazás riasztása előtt jelezte, hogy baleset történt a forgalmas kereszteződésben. Hamar a helyszínre értek a mentők és az esztergomi hivatásos tűzoltók, akik kihúzták a kocsit az árokból.

Gányai Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, hogy a balesetben nem sérült meg senki, ugyanakkor a Dorogi-medence úgy tudja, hogy egy személy beszorult a gépjármű alá, akit a tűzoltók szabadítottak ki.

A műszaki mentés ideje alatt a 117-es útról nem lehetett lehajtani az OMV kút felé.

(Cikkben szereplő fotó: beküldött kép, borítókép: Horváth Attila)

Hirdetések
  • Négy felkészülési mérkőzést játszik a Dorogi FC

    Az NBI-es tagságát a Debrecen ellen megőrző Paksi FC-vel is összecsap a felkészülési időszak alatt a Dorogi FC. A másodosztályban vitézkedő alakulatnál június 29-én kezdődtek el az alapozó edzések. Sitku Illés a mezt ingre cserélte, de további játékosmozgás várható még a nyáron.

    Hídlap
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap