László

Hídlap

Szent Erzsébetes diákok remekeltek a Kajak-Kenu Diákolimpia országos döntőjében

A Fadd-Dombori-nál található Duna-holtágban rendezték meg a Kajak-Kenu Diákolimpia országos döntőjét, melyen remekeltek az esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola növendékei. Czibula Tamara korosztályában második, Kiss Kata pedig negyedik helyezést ért el.

Hirdetések

A fináléban kilenc korosztályban versenyeztek a diákok. Czibula Tamara a K1 Leány U14 1000 méteres futam döntőjében a kilencedik helyet szerezte meg, ugyanakkor a hosszabb távon, 2000 méteren a győztestől hat tized másodperccel lemaradva végzett a második helyen.

Kiss Kata a K1 Leány U13 2000 méteres futamában indult. A döntőben 10:29.56-os idejével a negyedik helyet szerezte meg úgy, hogy mindössze két másodperccel maradt le a dobogóról.

(Borítóképen balra Czibula Tamara látható, forrás: Árpád-házi Szent Erzsébet Gimnázium, Óvoda és Általános Iskola)
(Eredmények: Magyar Kajak-Kenu Szövetség)

Hirdetések
  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap