Dömötör

Hídlap

Taroltak az esztergomi birkózók a meghívásos nemzetközi tornán

Arany-, ezüst- és bronzérmekkel tértek haza az esztergomi birkózók az ukrajnai Strij városából, ahol egy nemzetközi meghívásos versenyen vettek részt. A fiatal sportolók ezúttal is bizonyították: hiába a népes mezőny és az erős ellenfelek, semmi sem állhatja útjukat.

Hirdetések

Az Euroligát követően ismét Ukrajnába látogattak az Esztergom BSE versenyzői. A nemzetközi tornán 301, fehérorosz, moldáv, román, ukrán és nem utolsó sorban magyar színekben versenyző fiatal lépett szőnyegre.

A 2005-2006-ban született sportolók, vagyis a serdülő korosztály mezőnyében Czuczor Dominik (44 kg) második, míg Juhász Benjamin (57 kg) első helyen végzett. A kadétok között (2003-2004-es korcsoport) Babynets Maxim (60 kg) ezüstérmet, a szintén ugyanebben a korcsoportban versenyző Kovács Gábor pedig bronzérmet szerzett. A 65 kg-ban induló Marozsi Krisztián ezúttal nem szerzett érmet. A 80 kg-os kategóriában Mezej József ért fel a csúcsra, Kovács Gergely pedig bronzérmes lett.

-Kiválóan birkóztak a srácok, ugyanakkor voltak apró hibák. De éppen ezért járunk meghívásos tornákra külföldre, hogy felkészüljünk a legfontosabb versenyekre, mint például a válogatókra, az országos bajnokságra – mondta Brilla Gergő, a fiatalok egyik edzője.

Hirdetések
  • Az esztergomi futballklub több stábtagja is karanténba került

    A stábtagok közül többen is karanténba kerültek, ezért elmaradnak az edzések, illetve a mérkőzések – közölte hivatalos oldalán az FC Esztergom. A vírus megállítása érdekében másfél hétig zárva lesz a futball centrum is. A klub közleményét változatlan formában tesszük közzé. „Kedves Szülők , Játékosok! Sajnálattal közöljük, hogy stábtagjaink közül többen is karanténban vannak jelenleg. A …

    Hídlap