Emese, Sarolta

Hídlap

Skodák ütköztek össze Esztergom-kertvárosban

Baleset történt október 14-én délután az Esztergom-kertvárosban találhatók Kinizsi és Pozsonyi utcák kereszteződésében – közölte egyik olvasónk. Úgy tudjuk, hogy azért ütközött össze a két jármű, mert a vétkes sofőr figyelmen kívül hagyta a tábla jelzését és kihajtott az útra.

Hirdetések

Úgy tudjuk, hogy a Skoda Octavia (melyben két fiatal ült), oldalba kapta a szabályosan közlekedő régebbi típusú Skoda Feliciát, amely, legalábbis a szemtanú elmondása szerint megpördült és az árok szélén állt meg. Információink szerint senki sem sérült meg, ugyanakkor mindkét járműben kisebb károk keletkeztek. A Felicia jobb oldala behorpadt, az Octavia első lökhárítójának egyik műanyag eleme lógott.

Aznap reggel hasonló szituáció játszódott le Dorogon is: a Temető utca és a Bécsi út kereszteződésénél szintén nem adott elsőbbséget a mellékútról érkező jármű és összeütközött a főúton szabályosan közlekedő autósnak.

(Fotó: olvasói felvétel)

Hirdetések
  • Négy felkészülési mérkőzést játszik a Dorogi FC

    Az NBI-es tagságát a Debrecen ellen megőrző Paksi FC-vel is összecsap a felkészülési időszak alatt a Dorogi FC. A másodosztályban vitézkedő alakulatnál június 29-én kezdődtek el az alapozó edzések. Sitku Illés a mezt ingre cserélte, de további játékosmozgás várható még a nyáron.

    Hídlap
  • Hársfák ültetéséhez kérnek segítséget a tokodaltárói civilek

    Hat darab hársfa elültetéséhez kérnek segítséget az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) civil csoportosulás tagjai. A facsemetéket július 11-én helyeznék el a fő út mentén, a gödröket egy nappal korábban ásnák ki. Utóbbi feladat kapcsán várják az erős kezű férfiak jelentkezését.

    Hídlap