László

Hídlap

Jól játszott, de búcsúzott a röplabda Magyar Kupától a Dág

Derekasan küzdve, de végül a címvédő előtt fejet hajtva búcsúzott a Magyar Kupától a Dági felnőtt röplabda csapat. Az első fordulóban még sikeresen túljutottak a budapesti bajnokságban szereplő Kertvárosi SE-n, de a válogatott játékosokkal teletűzdelt Kecskeméti RC már nehéz ellenfélnek bizonyult.

Hirdetések

A röplabda visszatért Dágra – ezt írja a klub a közösségi oldalán, melyet senki sem mer vitatni. Az alapjaitól építették újjá a szakosztályt azok után, hogy néhány évvel ezelőtt megszűnt a felnőtt csapat. Idén az NB2-be egy vadonatúj csapat nevezett be, mely a Magyar Kupában két fordulón át menetelt.

A Kertvárosi SE elleni diadal azt jelentette, hogy hazai környezetben fogadhatják a címvédőt. A várakozásoknak megfelelően a csarnok megtelt érdeklődőkkel: a legkisebbek a pálya szélén ültek, de a lelátóról és az ajtóknál állva is rendkívül sokan szemlélték a meccset.

Az első szettben még kicsit álmosan játszott a hazai gárda, de nem adták könnyen magukat. A második játszmában fej-fej mellett haladtak, majd ha nehezen is, de a Kecskemét érte el elsőként a 25 pontot. A végjátékban is láthattunk szép dági akciókat, végül 0:3-mal a Kecskemét jutott tovább. A szurkolók éltették a dágiakat, hiszen az osztálykülönbség ellenére sikeresen helyt álltak.

(Fotó: beküldött kép)

Hirdetések
  • Sportparkot hoznak létre Dorogon

    Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

    Hídlap
  • Hetvenhárom éves ittas sofőrt kaptak el

    Szinte már heti szinten előfordul, hogy ittas sofőröket kapnak el a térségünkben szolgálatot teljesítő rendőrök. A police.hu tájékoztatása szerint most egy 73 éves alkoholos befolyásoltság alatt álló vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Az esztergomi járőrök augusztus 7-én, péntek délután igazoltatták a városban a sofőrt.

    Hídlap