Alfonz

Hídlap

Telefon miatt ütlegelte és húzta végig a földön élettársát egy férfi Esztergomban

Benzinkúton bántalmazta az élettársát az a férfi, akivel szemben garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség. A páros kapcsolata amúgy is bővelkedett konfliktusokban, de amit a férfi tett, arra nincsenek szavak. A vádlottat akár felfüggesztett fogházbüntetésre is ítélhetik.

Hirdetések

Tavaly szeptemberben a sértett az egyik esztergomi benzinkúton tankolt, majd az élettársa megjelent a töltőállomáson és féltékenységből elvette a mobilját, hogy ellenőrizze annak tartalmát. A nő vissza akarta szerezni, mire a férfi legalább négyszer arcon ütötte. Dulakodtak is, a hölgy pedig a földre került, ám a vádlott még ott is ütlegelte és megrúgta őt.

Ezután igen furcsa szituáció játszódott le: a hölgynek sikerült belekapaszkodnia a vádlott nadrágjába, majd lehúzta azt, így a férfi megszégyenülve, letolt gatyával állt ott. Bosszúból az “úr” a két csuklójánál fogva megragadta az élettársát, majd végighúzta a földön. Az élettársa ruházata ekkor annyira megrongálódott, hogy szintén fedetlenné vált az alsó testrésze.

A kútkezelő ekkor közbeszólt, majd a vádlott abbahagyta a nő bántalmazását. A hölgy azonban továbbra is vissza akarta szerezni a telefonját, mire a férfi újra megütötte és megrúgta őt. Egy járókelő szét is akarta választani a feleket, a kútkezelő pedig kihívta a rendőrséget.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre ítélje.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

Hirdetések
  • Szűk körben emlékeztek meg Esztergom felszabadításáról

    Minden októberben megemlékeznek Esztergomban III. Sobieski János lengyel királyról, illetve a törökök városból való kiűzésének időpontjáról. Idén a vírushelyzet miatt szerény körülmények között hajtottak fejet a dicső győzelem emléke és a hős uralkodó szobra előtt.

    Hídlap
  • Héregnél kapcsolták le az annavölgyi gyorshajtót

    Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett az az annavölgyi lakos, akit október 29-én Héregnél állítottak meg a tatabányai járőrök – írja a police.hu A 24 éves férfi a megengedett 50 kilométer/órás tempó helyett 96 kilométer/órával száguldozott.

    Hídlap