László

Hídlap

Növényültetésre várják a táti lakosokat

Közösségi növényültetésre várják az önkéntes magánszemélyeket és csoportokat október 20-án Táton. Az akció során a Központi téren az új park egyik járdája melletti ponton, a Tátika tér híd felőli oldalán és az újtelepi játszótér mellett helyezik el a növényeket.

Hirdetések

Az önkormányzat a “Tát zöld-hálózat fejlesztési program I. ütem” című projektjén belül valósítja meg a közösségi akcióját. A gyülekező 9:45-től lesz a Központi tér aszfalt pályájánál. Arra kérik az érdeklődőket, hogy lehetőség szerint mindenki hozzon magával kézi szerszámokat hiszen csak korlátozott számban tudnak eszközöket biztosítani a lakosoknak.

Az ültetést egymás után fogják elvégezni a területeken. A programmal kapcsolatos további információért dr. Havasi Tamásnét, programkoordinátort kereshetik az érdeklődők. (06-30-443-4477)

(Borítókép: evamagazin.hu)

Hirdetések

  • Sportparkot hoznak létre Dorogon

    Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

    Hídlap
  • Hetvenhárom éves ittas sofőrt kaptak el

    Szinte már heti szinten előfordul, hogy ittas sofőröket kapnak el a térségünkben szolgálatot teljesítő rendőrök. A police.hu tájékoztatása szerint most egy 73 éves alkoholos befolyásoltság alatt álló vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Az esztergomi járőrök augusztus 7-én, péntek délután igazoltatták a városban a sofőrt.

    Hídlap