Alfonz

Hídlap

Növényültetésre várják a táti lakosokat

Közösségi növényültetésre várják az önkéntes magánszemélyeket és csoportokat október 20-án Táton. Az akció során a Központi téren az új park egyik járdája melletti ponton, a Tátika tér híd felőli oldalán és az újtelepi játszótér mellett helyezik el a növényeket.

Hirdetések

Az önkormányzat a “Tát zöld-hálózat fejlesztési program I. ütem” című projektjén belül valósítja meg a közösségi akcióját. A gyülekező 9:45-től lesz a Központi tér aszfalt pályájánál. Arra kérik az érdeklődőket, hogy lehetőség szerint mindenki hozzon magával kézi szerszámokat hiszen csak korlátozott számban tudnak eszközöket biztosítani a lakosoknak.

Az ültetést egymás után fogják elvégezni a területeken. A programmal kapcsolatos további információért dr. Havasi Tamásnét, programkoordinátort kereshetik az érdeklődők. (06-30-443-4477)

(Borítókép: evamagazin.hu)

Hirdetések
  • Szűk körben emlékeztek meg Esztergom felszabadításáról

    Minden októberben megemlékeznek Esztergomban III. Sobieski János lengyel királyról, illetve a törökök városból való kiűzésének időpontjáról. Idén a vírushelyzet miatt szerény körülmények között hajtottak fejet a dicső győzelem emléke és a hős uralkodó szobra előtt.

    Hídlap
  • Héregnél kapcsolták le az annavölgyi gyorshajtót

    Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével közlekedett az az annavölgyi lakos, akit október 29-én Héregnél állítottak meg a tatabányai járőrök – írja a police.hu A 24 éves férfi a megengedett 50 kilométer/órás tempó helyett 96 kilométer/órával száguldozott.

    Hídlap