László

Hídlap

Perőcsényben koncertezik az Emberöltő zenekar

Október 18-án szombaton, 20 órától a Vendég Perőcsényben nevű sörözőben koncertezik az Emberöltő Zenekar. A 2013-ban alakult banda egyre többfelé megfordul, ám Perőcsényben még csak most fognak debütálni. Biztosak lehetünk benne, hogy az együttes tagjai nem fognak csalódást okozni és apait-anyait beleadnak majd.

Hirdetések

A nép- és rockzene, valamint az irodalmi kultúra kapcsolata jellemzi a bandát, amely 2015. március 15-én esett át a tűzkeresztségen. Aznap a Feltámadott a tenger című verszenésítéssel léptek fel, a siker pedig garantált volt. Azóta négy év telt el, az együttes pedig már több videóklippel is rendelkezik: a legutóbbi, a Földobott kő című szerzeményhez készült, mely Ady Endre hasonló nevű versének megzenésített változata.

Ígéretes este elé nézünk, ahol a magyar irodalom gyöngyszemei hangzanak majd el rockos motívumokkal fűszerezve.

Hirdetések
  • Sportparkot hoznak létre Dorogon

    Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

    Hídlap
  • Hetvenhárom éves ittas sofőrt kaptak el

    Szinte már heti szinten előfordul, hogy ittas sofőröket kapnak el a térségünkben szolgálatot teljesítő rendőrök. A police.hu tájékoztatása szerint most egy 73 éves alkoholos befolyásoltság alatt álló vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Az esztergomi járőrök augusztus 7-én, péntek délután igazoltatták a városban a sofőrt.

    Hídlap