László

Hídlap

Esztergomi üzemet is végigjárhatunk a Modern Gyárak Éjszakáján

Esztergomi cég telephelyét is meglátogathatjuk a Modern Gyárak Éjszakája elnevezésű rendezvény keretein belül, amelyet november 15-én, immár harmadik alkalommal rendez meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A városban a TE Connectivity gyára nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.

Hirdetések

Tavalyhoz képest megduplázódott a bejárható üzemek száma, ugyanis idén már hetvenkét telephely közül választhatnak a látogatók. A www.moderngyarakejszakaja.hu weboldalon egy összegző térképet is láthatunk a programban szereplő helyszínekről, illetve kiválaszthatjuk, hogy mikor és hol akarunk üzembejáráson részt venni.

Az esztergomi opcióra kattintva a TE Connectivity bemutatkozója tárul elénk, alul pedig eldönthetjük, hogy a 16:00, 16:30, 17:00 vagy a 17:30-kor induló csoport tagjaként akarjuk bejárni a gyárat. Egyébként a bemutatkozóban az olvasható, hogy az amerikai tulajdonú cég esztergomi üzemében mintegy 1600 alkalmazottat foglalkoztatnak, akik az autóipar számára gyártanak alkatrészeket. A látogatás alkalmával részletesebb információt is kaphatunk arról, hogy milyen elektronikai csatlakozó termékek készülnek az épületben.

A programon tizenkettedik életévüket betöltött személyek vehetnek részt. További információ a regisztrációnál olvasható.

(Borítókép: ivsz.hu)

Hirdetések
  • Sportparkot hoznak létre Dorogon

    Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

    Hídlap
  • Hetvenhárom éves ittas sofőrt kaptak el

    Szinte már heti szinten előfordul, hogy ittas sofőröket kapnak el a térségünkben szolgálatot teljesítő rendőrök. A police.hu tájékoztatása szerint most egy 73 éves alkoholos befolyásoltság alatt álló vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Az esztergomi járőrök augusztus 7-én, péntek délután igazoltatták a városban a sofőrt.

    Hídlap