László

Hídlap

Hazai pályán győzte le a Budaörs csapatát a Dorog

Hazai környezetben aratott győzelmet a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga (NB II) 13. fordulójában. A válogatott mérkőzések miatti szünet jót tett a csapatnak, ugyanis a csákvári elleni vereséget követően igencsak rákészültek a Budaörs elleni rangadó. A találkozón végül három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot a Dorog.

Hirdetések

Bár az első negyedórában mindkét csapat sok hibával játszott, érezhető volt, hogy a Dorog szeretné megnyerni a találkozót. A 20. percben a budaörsi Medgyes iramodott meg a bal szélen és laposan középre adta a labdát, de Lénárthnak sikerült kivágnia. Két perccel később a dorogiak veszélyeztették az ellenfél kapuját, de nem tudták kihasználni a helyzetet.

A 30. percben Lénárth buktatásáért tízegyest ítélt a bíró, melyet Délczeg váltott gólra, így a Dorog megszerezte a vezetést. A 41. percben már kettőre növelték az előnyüket, ugyanis a szögletrúgást követően Dlusztus a hálóba fejelte a labdát.

A második játékrészben a Dorog az előny növelésén, a vendégek pedig az egyenlítésen dolgoztak, ugyanakkor az eredmény egészen a 90. percig változatlan maradt. A bíró már a szájához emelte a sípot, amikor Forró ugratta ki Takácsot, aki megvárta, amíg a kapus vetődik, majd megszerezte a mérkőzés utolsó gólját.

Végeredmény: Dorogi FC 3:0 Budaörs

A Dorog három mérkőzés után tudott újra a győzni, a sikernek köszönhetően pedig három helyet ugrottak előre a tabellán. A “bányász” jelenleg a tizenharmadik helyen szerénykedik.

(Forrás: dorogifc.hu)
(Fotó: Bódi Zsolt)

Hirdetések

  • Sportparkot hoznak létre Dorogon

    Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

    Hídlap
  • Hetvenhárom éves ittas sofőrt kaptak el

    Szinte már heti szinten előfordul, hogy ittas sofőröket kapnak el a térségünkben szolgálatot teljesítő rendőrök. A police.hu tájékoztatása szerint most egy 73 éves alkoholos befolyásoltság alatt álló vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Az esztergomi járőrök augusztus 7-én, péntek délután igazoltatták a városban a sofőrt.

    Hídlap