Kiderült, miért ütközött össze két autó Dorogon

Baleset történt október 19-én, szombaton este 10-es főút dorogi szakaszán, az ipari parki buszmegálló közvetlen közelében - írtuk korábban. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy egy Renault Megane és egy Suzuki Swift ütközött össze.

Baleset történt október 19-én, szombaton este 10-es főút dorogi szakaszán, az ipari parki buszmegálló közvetlen közelében – írtuk korábban. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy egy Renault Megane és egy Suzuki Swift ütközött össze.

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megerősítette az információinkat. Elmondta, hogy 21:15 körül anyagi káros baleset történt a 36. kilométerszelvényben. Egy 20 éves férfi a Renault Megane típusú kocsijával közlekedett Dorog felé, amikor előzés közben összeütközött egy Suzukival. Bár senki sem sérült meg, az út mentén található síremlék akár számukra is intő jel lehet.

Pontosan ezen a szakaszon történt néhány éve egy halálos baleset, amikor is egy Smart előzése befejeztével érintőlegesen ütközött egy kocsival, majd a fák közé csapódott.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!