Nóra, Lili

Hídlap

Kiderült, miért ütközött össze két autó Dorogon

Baleset történt október 19-én, szombaton este 10-es főút dorogi szakaszán, az ipari parki buszmegálló közvetlen közelében – írtuk korábban. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy egy Renault Megane és egy Suzuki Swift ütközött össze.

Hirdetések

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens megerősítette az információinkat. Elmondta, hogy 21:15 körül anyagi káros baleset történt a 36. kilométerszelvényben. Egy 20 éves férfi a Renault Megane típusú kocsijával közlekedett Dorog felé, amikor előzés közben összeütközött egy Suzukival. Bár senki sem sérült meg, az út mentén található síremlék akár számukra is intő jel lehet.

Pontosan ezen a szakaszon történt néhány éve egy halálos baleset, amikor is egy Smart előzése befejeztével érintőlegesen ütközött egy kocsival, majd a fák közé csapódott.

Hirdetések

  • Rétvári: a Dunakanyarnak végre saját hajójárata lett

    A Nagymaros és Zebegény közötti vonatpótló hajójárat olyan népszerű lett, hogy a Mahart úgy döntött, új körjáratot indít – mondta dr. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön a nagymarosi kikötőben tartott sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Egy napra visszaállítják az ellenőrzést a szlovák határon

    Péntek délután 15 órától szombat délután 15 óráig visszaállítja a szlovák rendőrség az ellenőrzést a szárazföldi határokon, hogy kiszűrje a koronavírussal fertőzötteket – közölte a szlovák rádió híradására hivatkozva az MTI.

    Hídlap