Szabina

Hídlap

Két autó ütközött össze Esztergomban

Október 23-án, a kora délutáni órákban két személyautó ütközött össze Esztergomban, a Kossuth Lajos utcában – közölte a katasztrófavédelem. Az egyik jármű, egy világoskék kabrió bal oldala igencsak behorpadt, amely arra enged következtetni, hogy nagy lehetett az ütközés ereje.

Hirdetések

A katasztrófavédelem közleményében az is olvasható, hogy a 11-es út belterületi szakaszán történt balesetben nem csak a két autó, hanem egy motorkerékpár is érintett volt a balesetben. A műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak helyszínre, majd az egység tagjai áramtalanították az egyik gépkocsit.

A balesettel kapcsolatban megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot. Friss információk esetén cikkünket frissítjük!

Frissítés 1:

Bár a rendőrség még továbbra sem válaszolt, jelentkezett egy szemtanú, aki a baleset pillanatában közelben tartózkodott. Elmondta, hogy a vétkes sofőr Hősök terei körforgalomból a Kossuth Lajos utcán haladt tovább. A belváros felé közlekedő autós ekkor gondolt egyet és a záróvonal ellenére vissza akart fordulni. Ekkor nekiütközött a szemből érkező motorosnak és egy másik autósnak is.

Hirdetések
  • Két autó ütközött össze Esztergomban

    Anyagi káros baleset történt október 27-én, kedden reggel a 111-es főút esztergomi belterületi szakaszán, a MOL benzinkút és a körforgalom között. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: mindkét sofőrt helyszíni bírságot kapott.

    Hídlap
  • Néma főhajtással emlékeztek 1956 esztergomi mártírjaira

    Október 26-án, hétfőn este a koronavírus-járványra való tekintettel műsor nélkül emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc esztergomi áldozatairól. Az elhunytak neveit tartalmazó táblánál, majd a Mindszenty szobornál is fejet hajtottak a jelenlévők.

    Hídlap