Így ütközött össze a két autós és a motoros október 23-án Esztergomban

Két autó ütközött össze október 23-án, az esztergomi Kossuth Lajos utcában - írtuk korábban. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitányság egy nap után válaszolt e-mailes megkeresésünkre és elmondták, hogy pontosan hogyan és miért következett be a baleset a belvárosban.

Két autó ütközött össze október 23-án, az esztergomi Kossuth Lajos utcában – írtuk korábban. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőrfőkapitányság egy nap után válaszolt e-mailes megkeresésünkre és elmondták, hogy pontosan hogyan és miért következett be a baleset a belvárosban.

Gányai Balázs sajtóreferens elmondta, hogy egy 52 éves sárisápi nő egy Toyota Yaris személygépkocsival közlekedett Esztergomban, a Kossuth Lajos úton a Rákóczi tér irányába. Haladása során, a Kossuth Lajos út 68. szám előtti útszakaszon szabálytalanul balra, a záróvonalon megkezdte a megfordulását, azonban nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő Kawasaki motorkerékpáros részére.

A személygépkocsi hirtelen megfordult, mely során a motorkerékpár a személygépkocsi bal hátsó részének ütközött. A nő által vezetett személygépkocsi tovább haladt a korábbi haladási iránya szerinti forgalmi sávba, visszatérve a záróvonalon és ekkor a járműve első részével nekiütközött a Kossuth Lajos úton, a Hősök tere irányából közlekedő világoskék színű, Mazda típusú személygépkocsinak. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben két fő sérült könnyebben.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság)
(Fotó: Katasztrófavédelem)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!