Felborult egy autó a 117-es út táti szakaszán

Felborult egy személygépkocsi október 25-én, pénteken reggel a 117-es úton - írja a Dorogi-medence. A portálnak a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense nyilatkozott: Gányai Balázs rendőr hadnagy elmondta, hogy egy hölgy vezette az autót, aki ismeretlen okokból árokba (vagyis a régi táti útra) borult.

Felborult egy személygépkocsi október 25-én, pénteken reggel a 117-es úton – írja a Dorogi-medence. A portálnak a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense nyilatkozott: Gányai Balázs rendőr hadnagy elmondta, hogy egy hölgy vezette az autót, aki ismeretlen okokból árokba (vagyis a régi táti útra) borult.

A balesetet követően a rendőrök is helyszínre érkeztek. Bár az autó nagy erővel borulhatott árokba, az eset során nem sérült meg senki. A kocsit a reggeli órákban trélerrel szállították el az útról.

A 10-es út nevű Facebook csoportban mindenesetre találgatták az okokat. Volt, aki úgy vélte, hogy nedves lehetett az út és a nyári gumik miatt csúszhatott meg az autó, de ezeket az információkat a rendőrség egyelőre nem erősítette meg.

(Fotó: Csorba Krisztián/10-es út Facebook csoport)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!