Halálos baleset történt a 117-es út táti szakaszán

Ketten haltak meg abban a közúti balesetben, ami október 26-án délelőtt történt a 117-es út táti szakaszán - írja a police.hu. Információink szerint egy Mitsubishi terepjáró és egy Peugeot 206 típusú autó ütközött össze frontálisan, utóbbi a régi táti út melletti árokba csapódott.

Ketten haltak meg abban a közúti balesetben, ami október 26-án délelőtt történt a 117-es út táti szakaszán – írja a police.hu. Információink szerint egy Mitsubishi terepjáró és egy Peugeot 206 típusú autó ütközött össze frontálisan, utóbbi a régi táti út melletti árokba csapódott.

Kora reggel hatalmas köd lepte el a Dorogi-medencét és térségét, mely csak 11 óra után kezdett el felszállni. A baleset előtt nagyjából egy órával haladtunk el az ominózus útszakaszon, ahol 50-100 méter volt akkor a látótávolság.

Aztán 11:30 körül érkezett a Rutin alkalmazás riasztása, miszerint baleset történt a 117-es úton. A 10-es út nevű Facebook csoportban néhány perccel később már írták is, hogy nagy a baj, mivel a mentőkön és a tűzoltókon kívül mentőhelikopter is érkezett. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínre az esztergomi és a nyergesújfalui tűzoltók is kivonultak, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentést.

A helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el, a forgalmat a rendőrök és az esztergomi polgárőrök az Ice Beachnél a régi táti útra terelték. Bár a Mitsubishi nem borult le az útról, szintén totálkáros lett. Egyébként a halálos baleset előtt egy nappal szintén történt egy kisebb karambol: akkor egy személyautó borult fel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!