László

Hídlap

Hazai pályán győzte le a Győrt a Dorogi FC

3:0-ra győzte le a Dorogi FC a WKW ETO FC Győr alakulatát a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A hazai gárda pazar játékkal és Délczeg Gergely mesterhármasával szolgálta ki a lelkes közönséget, a siker pedig azt jelenti, hogy a Dorog egyre inkább távolodik a kiesőzónától.

Hirdetések

A Buzánszky Jenő Stadionban mintegy 400-500 fős közönség előtt léptek pályára a csapatok. Mindössze két perc telt el a meccsből és máris igazi helyzetet láthattak a nézők. Akkor a Dorog végezhetett el szögletrúgást, a beívelt labdát azonban kifejelték a védők. Ezt követően észbekaptak a vendégek, akik folyamatosan rohamozták a dorogi kaput, de próbálkozásaik rendre gyengének bizonyultak.

Nem úgy, mint a Dorognak, mely a 26. percben megszerezte a vezetést: Vígh Ádám szép mozdulattal pöckölte tovább a labdát, Délczeg Gergely pedig élt a lehetőséggel és az igazítást követően a hálóba lőtte a játékszert. A szünetig hátralévő időben több szabadrúgást is elvégezhettek a hazaiak, de nem tudták kihasználni a lehetőségeket.

Az 50. percben Papp Máté buktatása miatt tizenegyest ítélt a bíró, melyet Délczeg értékesített, így 2:0-ra módosult az állás. Tíz perccel később újabb büntetőhöz jutott a Dorog, melyet Délczeg belőtt, így a hazaiak már három góllal vezettek. A három találat megpecsételte a vendégek sorsát és bár hiába adódtak nagy helyzetek mindkét oldalon, további gólok már nem születtek.

Végeredmény: Dorogi FC 3:0 WKW ETO FC Győr

(Forrás: dorogifc.hu)
(Kép: beküldött fotó)

Hirdetések

  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap