Árokba csapódott és felborult egy autó Tokodnál

Eddig ismeretlen okokból kifolyólag letért az útról és árokba csapódott egy Opel márkájú személygépkocsi Tokod külterületén, az 1119-es úton. A riasztást követően a rendőrök, majd a nyergesújfalui tűzoltók is megérkeztek, akik áramtalanították és "talpára" állították a járművet.

Eddig ismeretlen okokból kifolyólag letért az útról és árokba csapódott egy Opel márkájú személygépkocsi Tokod külterületén, az 1119-es úton. A riasztást követően a rendőrök, majd a nyergesújfalui tűzoltók is megérkeztek, akik áramtalanították és “talpára” állították a járművet.

A műszaki mentés a helyszínelés idejére félpályás útzárat rendeltek el abban a kanyarban, ahol árokba borult az Opel, a forgalmat pedig a tűzoltók irányították. A Dorogi-medence úgy tudja, hogy az eset során csak anyagi kár keletkezett, az autó utasai közül senki sem sérült meg.

Az elmúlt napokban több súlyos sérüléssel járó, egy esetben pedig halálos kimenetelű baleset történt Esztergom térségében. Tát közigazgatási határain belül például október 25-27 között háromszor is helyszínelniük kellett a rendőröknek.

Október 28-án este a 117-es útnál (az ipari park közelében) rendőrautó megkülönböztető fényei ragyogták be az éjszakát. A Rutin alkalmazás szerint baleset történt és a riasztás úgy írta, hogy egy órán keresztül helyszínelnek a rendőrök. Megkerestük a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot is, ugyanakkor Racsné Galambos Gréta rendőr százados, sajtóreferens elmondta, hogy Tát térésgéből nem érkezett balesettel kapcsolatos bejelentés.

Tehát azon kívül, hogy elégettünk nagyjából két liter üzemanyagot és készítettünk egy fotót a helyszínről, egyelőre többet nem sikerült megtudnunk a hétfő esti esetről.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!