László

Hídlap

Idén is nagyszabású asztalitenisz tornával emlékeznek meg Petkó Frigyesről

November 3-án a Babits Mihály Általános Iskolában rendezik meg a Petkó Frigyes Emlékversenyt, amellyel az Esztergomi Asztalitenisz SE korábbi szakosztályvezető-elnökhelyettes emléke előtt tisztelegnek. A tornán egyaránt versenyezhetnek igazolt amatőr és hobbi ping-pongosok is.

Hirdetések

A megnyitót 8:55-kor tartják, 9 órakor pedig az összevont páros versenyszámmal kezdetét veszi az emlékverseny. Nagyjából 10:30-tól egyéni versenyszámmal folytatódik a torna: az I. kategóriában megye NB II-ben, NB III-ban, megye 1-ben, valamint a Budapest bajnokságban szereplők mérik össze tudásukat. A II. kategóriában a megye 2-ben, megye 3-ban, a budapesti kerületi bajnokságokban szereplők, illetve a hobbi sportolók kapnak helyet.

Nevezni november 1-ig előzetesen írásban, az egompingpong@gmail.com címen lehet. Nevezési díj nincs. További információ a 06-30-740-8566-os, valamint a 06-700-396-9673-as telefonszámokon kérhetők.

Petkó Frigyes fiatal korában Baranya megyei csapatokban szerepelt, majd tizenöt éven keresztül a Komárom-Esztergom megyei ping-pong közösség megbecsült tagjaként az esztergomi klub felvirágoztatásán fáradozott. Tavaly több mint negyvenen vettek részt a róla elnevezett tornán és várhatóan idén is népes mezőnynek drukkolhatunk.

Az emlékverseny Facebook eseménye itt érhető el.

(Borítókép: hegyvideksport.hu)

Hirdetések
  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap