Orsolya

Hídlap

Idén is nagyszabású asztalitenisz tornával emlékeznek meg Petkó Frigyesről

November 3-án a Babits Mihály Általános Iskolában rendezik meg a Petkó Frigyes Emlékversenyt, amellyel az Esztergomi Asztalitenisz SE korábbi szakosztályvezető-elnökhelyettes emléke előtt tisztelegnek. A tornán egyaránt versenyezhetnek igazolt amatőr és hobbi ping-pongosok is.

Hirdetések

A megnyitót 8:55-kor tartják, 9 órakor pedig az összevont páros versenyszámmal kezdetét veszi az emlékverseny. Nagyjából 10:30-tól egyéni versenyszámmal folytatódik a torna: az I. kategóriában megye NB II-ben, NB III-ban, megye 1-ben, valamint a Budapest bajnokságban szereplők mérik össze tudásukat. A II. kategóriában a megye 2-ben, megye 3-ban, a budapesti kerületi bajnokságokban szereplők, illetve a hobbi sportolók kapnak helyet.

Nevezni november 1-ig előzetesen írásban, az egompingpong@gmail.com címen lehet. Nevezési díj nincs. További információ a 06-30-740-8566-os, valamint a 06-700-396-9673-as telefonszámokon kérhetők.

Petkó Frigyes fiatal korában Baranya megyei csapatokban szerepelt, majd tizenöt éven keresztül a Komárom-Esztergom megyei ping-pong közösség megbecsült tagjaként az esztergomi klub felvirágoztatásán fáradozott. Tavaly több mint negyvenen vettek részt a róla elnevezett tornán és várhatóan idén is népes mezőnynek drukkolhatunk.

Az emlékverseny Facebook eseménye itt érhető el.

(Borítókép: hegyvideksport.hu)

Hirdetések
  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap