László

Hídlap

Popovics György lett a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés elnöke

Megtartotta alakuló ülését Komárom-Esztergom megye közgyűlése, melyen a tizenöt tagú testület elnökévé választották Popovics Györgyöt (Fidesz-KDNP), aki immár a harmadik ciklusát kezdi meg. Dr. Solymos András, a megyei területi választási bizottság elnökének tájékoztatója után esküt tettek a képviselők, majd átvették megbízóleveleiket.

Hirdetések

Az alakuló ülésen Popovics György (Fidesz-KDNP) köszöntőjében a megye korábbi feladatairól, eredményeiről beszélt.

„Ahogy az előző években, a következő ciklusban is Komárom-Esztergom megyéért, a megye sikereiért, az itt élők boldogulásáért fogunk dolgozni. A jövőben önként vállalt feladatként a TDM mozgalom segítségével a megye turizmusának fejlődését is támogatni szeretném” – köszönte meg a bizalmat, és kívánt jó munkát képviselőtársainak az alakuló ülésén a megválasztott közgyűlési elnök.

A közgyűlés saját tagjai sorából Borsó Tibort (Fidesz-KDNP) és Steindl Balázst (Fidesz-KDNP), nem saját tagjainak sorából pedig Romanek Etelkát (Fidesz-KDNP) választotta alelnöknek.

A fotón: Popovics György a közgyűlés tagjaival, illetve kezében az új és az 1990-es megbízólevelével.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat)

Hirdetések

  • Sportparkot hoznak létre Dorogon

    Úgynevezett „C” típusú sportparkot hoznak létre a dorogi Otthon téren, melyről az Emberi Erőforrások Minisztériuma levélben tájékoztatta az önkormányzatot. A városvezetés közösségi oldalán az olvasható, hogy a fejlesztés minimum 90 négyzetméter alapterületen, legalább nyolc eszközzel valósulhat meg.

    Hídlap
  • Hetvenhárom éves ittas sofőrt kaptak el

    Szinte már heti szinten előfordul, hogy ittas sofőröket kapnak el a térségünkben szolgálatot teljesítő rendőrök. A police.hu tájékoztatása szerint most egy 73 éves alkoholos befolyásoltság alatt álló vezetőt szűrtek ki a forgalomból. Az esztergomi járőrök augusztus 7-én, péntek délután igazoltatták a városban a sofőrt.

    Hídlap