László

Hídlap

Interneten szájkaratéztak, majd összeverekedtek az esztergomi buszvégen

Garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot két férfival szemben az Esztergomi Járási Ügyészség, akik az esztergomi autóbusz végállomáson verekedtek össze. A jelenetet legalább harmincan látták, akik közül többen megijedtek, míg mások megbotránkoztak.

Hirdetések

A vádlottak egy áprilisi napon egy internetes felületen korábbi sérelmeiket rótták fel egymásnak, majd aznap este összefutottak a buszvégállomáson, ahol tovább folytatták a vitát. Az egyik verekedésre hívta ki a másikat, aki azt elfogadta, majd az egyes számú kocsiállás előtt elhelyezett kerékpártárolónál lökdösték és ütötték egymást. Később a földre kerültek, ahol tovább folytatátk a dulakodást.

A balhés párost a kiérkező biztonsági őrök választották szét, ezt követően az elsőrendő vádlott még egyszer belerúgott haragosába, majd ököllel beleütött a közelben található kerékpár-tároló vasszerkezetébe. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság a büntetett előéletű elsőrendű vádlottat elzárásra, a büntetlen másodrendű vádlottat pénzbüntetésre ítélje.

Hirdetések

  • Tűzoltók hozták le a Zebegénynél megsérült túrázót

    Kirándulás közben megsérült turista lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét csütörtökön délután Zebegény feletti hegyekben – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kirándulót a terepviszonyok miatt csak gyalogosan lehetett megközelíteni.

    Hídlap
  • Zöldfelületet fejlesztettek Párkányban

    Párkány városa a SLOVNAFT, a. s. és az Ekopolis Alapítvány által meghirdetett Zöld oázisok program 14. évfolyama keretén belül valósította meg a „Zöldet a központba, életet a városba” elnevezésű pályázatát – olvasható a felvidéki város honlapján.

    Hídlap