Örs, Stella

Hídlap

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a Dorog a Magyar Kupában

5:0-ás idegenbeli sikerével bejutott a legjobb 32 közé jutott a Labdarúgó Magyar Kupában a Dorogi FC. A csapat a hetedik fordulóban a Nagybajomi AC otthonában lépett pályára és esélyeshez méltóan kiütéses győzelmet aratott. Beke, Földi, Kitl, Manger és Paudits is eredményesnek bizonyult.

Hirdetések

A vendégek talán egy egyszerű felkészülési mérkőzésként fogták fel a találkozót, hiszen nem a legerősebb kerettel vágtak neki a mérkőzésnek és a padon is több fiatal, harcrakész játékos ült. Ennek ellenére nem okozott gondot a Somogy megyei I. osztályba szereplő gárda legyőzése, hiszen a Dorog a kupameccsen öt gólt is szerzett.

Manger Adrián ráadásul jobb debütálásról nem is álmodhatott volna: a 18 esztendős fiatal első felnőtt mérkőzésén rögtön gólt is szerzett. A találkozón mindössze egyetlen sárgalapot osztottak ki, melyet Girsik Áron kapott.

Végeredmény: Nagybajomi AC 0:5 Dorogi FC

Hirdetések
  • Más lakását adta bérbe, börtönt kaphat érte

    Ha beismeri a bűncselekményt és lemond a tárgyalásról való jogáról, úgy 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki nem a saját, hanem egy gazdasági társaság tulajdonában lévő ingatlant adott bérbe egy másik személynek.

    Hídlap
  • 500 forintért hajózhatunk Esztergomból Zebegénybe

    Péntektől Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon is új járatot indít a Mahart PassNave Kft., melyek kapcsolódnak majd a dunakanyari körjárathoz – jelentették be hétfőn a dömösi hajókikötőben.

    Hídlap