Sára, Márió

Hídlap

A Tatabányát búcsúztató Debrecent kapta a Dorog a Magyar Kupában

December 4-én a Labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában Dorogra látogat az élvonalban szereplő Debreceni VSC csapata. Nehéz találkozó vár a Dorogi FC-re, hiszen korábban is összecsaptak már a cívis város csapatával. Akkor az idegenbeli győzelem után otthon vérzett el a “Bányász”.

Hirdetések

A 2017/18-as kupasorozatban a kilencedik fordulóig menetelt a Dorog, egy évvel később viszont már idejekorán, a 6. fordulóban búcsozott a további küzdelmektől. Akkor ugyanis az esélytelenebbnek tartott Szekszárd büntetőkkel ejtette ki őket.

A 2019/2020-as kiírásban ismét a 6. fordulóban lépett először pályára a csapat, mely szeptember 21-én az NB III-as Balassagyarmat SE otthonába látogatott. A rendes játékidő 2:2-vel zárult, majd a büntetőket a Dorog értékesítette jobban. A 7. fordulóban a vártnál könnyebben győztek, hiszen kiütéssel intézték el a Nagybajomi AC-t.

A Debrecen a 6. fordulóban Sárváron 0:3-ra győzött, a 7.-ben pedig a Tatabányát búcsúztatta. Remélhetőleg Dorogon nem szereznek majd három gólt, illetve sokan bíznak benne, hogy megszakad a jó sorozatuk.

Egyébként a Dorogon kívül térségünkből még egy csapat, a Sárisáp BSE szerepelt a főtáblán. Ők a hatodik fordulóban a Rákosmente KSK ellen (0:5) kapituláltak.

(Fotó: MLSZ)

Hirdetések
  • Állatvédelmi kerekasztal fórumot tartottak Esztergomban

    Január 18-án, hétfőn a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara esztergomi irodája adott otthont állatvédelmi kerekasztal beszélgetésnek, melyen civil szervezetek képviselői mellett Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos is részt vett.

    Hídlap
  • Tűz ütött ki hétfőn kora este egy esztergomi családi házban

    Teljes terjedelmében égett egy családi ház egyik helyisége január 18-án Esztergomban – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Tájékoztatásuk szerint a lángok a szentgyörgymezői Széchy Dénes utcában csaptak fel.

    Hídlap