Jenő

Hídlap

Felborult egy furgon Máriahalom és Szomor között

Vélhetően megcsúszott a nedves úton és árokba borult az a kisteherautó, amely Máriahalom és Szomor között közlekedett a köznyelvben csak “TSZ-útként” ismert útszakaszon. A kedd délutáni balesethez a bajnai hivatásos és a sárisápi önkéntes tűzoltókat (ÖTES) is riasztották.

Hirdetések

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a jármű forgalmi akadályt képezett. A kisteherautót egy munkagép és egy drótkötél segítségével állították vissza a kerekeire. A borulást sértetlenül megúszó sofőr még az önkéntes tűzoltók megérkezése előtt kiszált a furgonból.

Egyébként a “TSZ-út” nem csak a beláthatatlan kanyarok miatt veszélyes, hanem azért, mert mindkét oldalról cserjés-fás területek szegélyezik, így a vadak is előszeretettel járnak át rajta.

(Fotó: ÖTES)

Hirdetések

  • Koronavírus: szigorítják a Magyarországra történő belépést

    Több, környező országban is újult erőre kapott a járvány, ezért három kategóriába (zöld, sárga, vörös) sorolja az államokat a kormány – hangzott el a vasárnap délelőtti sajtótájékoztatón. Gulyás Gergely közölte: hazánk jelenleg az egyik legbiztonságosabb ország Európában.

    Hídlap
  • Két autó ütközött össze a Dobogókőre vezető úton

    Két személyautó ütközött össze július 11-én, szombaton délután az 1111-es út 27. kilométerszelvényében, Esztergom és a pilisszentléleki lehajtó között – írja a Dorogi-medence. A helyszínelés idejére először teljes útzárat rendeltek el, majd félpályán megindulhatott a forgalom.

    Hídlap