Felborult egy furgon Máriahalom és Szomor között

Vélhetően megcsúszott a nedves úton és árokba borult az a kisteherautó, amely Máriahalom és Szomor között közlekedett a köznyelvben csak "TSZ-útként" ismert útszakaszon. A kedd délutáni balesethez a bajnai hivatásos és a sárisápi önkéntes tűzoltókat (ÖTES) is riasztották.

Vélhetően megcsúszott a nedves úton és árokba borult az a kisteherautó, amely Máriahalom és Szomor között közlekedett a köznyelvben csak “TSZ-útként” ismert útszakaszon. A kedd délutáni balesethez a bajnai hivatásos és a sárisápi önkéntes tűzoltókat (ÖTES) is riasztották.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a jármű forgalmi akadályt képezett. A kisteherautót egy munkagép és egy drótkötél segítségével állították vissza a kerekeire. A borulást sértetlenül megúszó sofőr még az önkéntes tűzoltók megérkezése előtt kiszált a furgonból.

Egyébként a “TSZ-út” nem csak a beláthatatlan kanyarok miatt veszélyes, hanem azért, mert mindkét oldalról cserjés-fás területek szegélyezik, így a vadak is előszeretettel járnak át rajta.

(Fotó: ÖTES)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!