Nóra, Lili

Hídlap

Elhozta Soroksárról a három pontot a Dorogi FC

1:3-ra győzött a Soroksár ellen a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában. Németh Szabolcs fiai a Budaörs elleni találkozó óta megtáltosodtak, a csapat pedig három mérkőzés óta veretlenek. Ezúttal nem csak Délczeg Gergely, hanem Földi Botond és Albert Adrián is eredményesnek bizonyult.

Hirdetések

A jó formában lévő Dorog a győztes kupameccset követően a meglehetősen rossz passzban lévő Soroksárhoz látogatott.
A 17. percben előnyhöz jutott a Dorog: a fővárosi alakulat védelme egy bal oldali beadást követően nem tudott tisztázni, a labda pedig Délczeghez került, aki élt is lehetőséggel.

A 30. percben éppen az a Valencsik szépített, aki az első dorogi gólnál nagyot hibázott. Egy szabadrúgást követően ő fejelte a kapura a labdát, melybe Mursits Roland még bele tudott ütni, de hárítani már nem tudta.

A félidei 1-1-et követően a második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsolt a Dorog. A 73. percben Barna Gergő nagyot csatázott a védőkkel, majd Földi elé került a játékra, aki a kapuba lőtt. A 89. percben Földi fellökéséért büntetőt ítélt a bíró, melyet Albert Ádám értékesített.

Végeredmény: Soroksár SC 1:3 Dorogi FC

(Forrás: dorogifc.hu)

Hirdetések

  • Rétvári: a Dunakanyarnak végre saját hajójárata lett

    A Nagymaros és Zebegény közötti vonatpótló hajójárat olyan népszerű lett, hogy a Mahart úgy döntött, új körjáratot indít – mondta dr. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön a nagymarosi kikötőben tartott sajtótájékoztatón.

    Hídlap
  • Egy napra visszaállítják az ellenőrzést a szlovák határon

    Péntek délután 15 órától szombat délután 15 óráig visszaállítja a szlovák rendőrség az ellenőrzést a szárazföldi határokon, hogy kiszűrje a koronavírussal fertőzötteket – közölte a szlovák rádió híradására hivatkozva az MTI.

    Hídlap